U bent hier

Regent SRD 300

3 in 1 maaidek

Deze Simplicity maaier heeft een productieve werkbreedte van maar liefst 107 cm. Er zijn maar liefst 3 maaiprincipes mogelijk namelijk: vangen, mulchen, en achterlossend d.m.v een deflector. De draaicirkel bedraagt slechts 36 cm.

Motor

Een 27 pk 2 cilinder benzinemotor van Briggs & Stratton is de krachtbron van de Simplicity. Kortom u hebt veel vermogen voor de 107 cm maaibreedte.

Grasopvang

De SRD is ontworpen om goed gras te kunnen opvangen. Twee messen zorgen ervoor dat het gras netjes wordt afgesneden en vervolgens voor het transport zorgen van het gras naar de grasvangbak met een inhoud van 350 liter. D.m.v. een handel die binnen handbereik is geplaatst kan de grasvangbak geledigd worden.

Aandrijving

De Simplicty heeft een hydrostatische rijaandrijving. U kunt snel van rijrichting veranderen en moeiteloos u rijsnelheid verhogen of verlagen. Dit geschiedt door de twee rijpedalen. Voor een maximale tractie en tevens een lage bodemdruk is er grote diameter wielen gemonteerd met een diameter achter van 22 x9.50-12.

Simplicity = Compleet

Alle bedieningsorganen zijn snel herkenbaar en binnen handbereik. De luxe zitting heeft een hoge rugleuning met mesh bekleding. Ook de cruise controle voor het vastzetten van uw rijsnelheid is standaard op de machine. De Simplicty wordt geleverd met trekhaak en mulchkit.

Adviesprijs € 5.275,-

Prijzen in Euro inclusief BTW en geldig t/m 31-12-2018. Alle prijzen en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Modellen REGENT SRD 300
Merk motor Briggs & Stratton
Type motor Professional Series 8270 V- Twin
Cilinders 2
Inhoud brandstoftank (liter) 11
Type Hydrostaat
Rijsnelheid vooruit (km/u) 0 - 9.0
Rijsnelheid achteruit (km/u) 0 - 4.5
Frame Staal
Vooras Gietijzer
Banden - voor 15x6
Banden - achter 22x9.5
Stoel Mesh comfort stoel
Maaibreedte (cm) 96
Maaidek type Achtervanger
Maaihoogte (cm) 3.8 - 8.9
Maaihoogteposities 7
Messen 2
PTO Electro-magnetische koppeling
Geleidewielen 2 achterzijde
Mesas huis Aluminium
Mulching Ja
Bumper Ja
Cruise Control Ja
Besturing N/A
Koplampen Ja, LED
Bekerhouder Ja
Handgreep N/A
Draaicirkel (cm) 35